Utstyr

Vin: oppbevaringsløsninger og annet spennende utstyr

0

Det er mange nordmenn som har oppdaget at vin kan være en spennende hobby, og det betyr også at interessen for tilbehør til vin vokser. Det gjelder generelt for alle typer utstyr, men kanskje særlig når det gjelder oppbevaringsløsninger.

Et enkelt vinstativ er en god begynnelse

Du trenger ikke en mengde utstyr for å nyte en god vin. Et glass er selvfølgelig greit å ha, men til og med korketrekkeren er ikke alltid obligatorisk. Det finnes mye god vin som er tappet på alternative emballasjer, i hvert fall når det gjelder viner som skal nytes nå.

Samtidig er det klart at det relativt raskt vil være behov for litt mer oppbevaring, i hvert fall hvis du enten skal kjøpe flere flasker samtidig, eller hvis du har tenkt å lagre noe vin. Det finnes vinstativ i alle størrelser og prisklasser. Mindre vinstativ kan være et dekorativt innslag i flere rom, samtidig som du ikke trenger å tenke nøye over omgivelsene hvis vinen bare skal ha et kort opphold i stativet.

Kjølig oppbevaring av vin

Det er dessverre ikke mange norske boliger som har noen naturlig vinkjeller, og da vil det være nødvendig med noen type kjøling og fuktighetskontroll når vin skal lagres. Det er greit å huske på før du kjøper et stort frittstående vinstativ, for mange kan det være vel så greit med et større vinskap.

Husk også på at et vinskap gjerne skal kunne benyttes til både langtidslagring og temperering av vin som skal drikkes. Derfor er det en fordel med et skap som kan tilby flere soner.

Tilbehør til servering

Det finnes en mengde utstyr til servering av vin. Tilbehør som lukker en flaske hermetisk kan være ekstra interessant for både nybegynnere og erfarne vininteresserte. Et slikt system gjør det enklere å bare drikke et glass av en flaske, for å så forsegle den slik at den får noe lenger holdbarhet.

iGaming og Sports Betting markedet kan vokse fra e-handel

Previous article

Et bilde som passer deg

Next article

You may also like

More in Utstyr