Gode råd

Vend det andre kinnet til med litt vin – 5 tips til å få mer tid til vin

0

Var du av dem som aldri kom deg på den ferien til Alsace da pandemien slo til for fullt, eller har du ikke funnet ditt paradis ennå? Hvorfor ikke slå til nå som restriksjoner, karantene og smittevern ikke lenger er det viktigste temaet for statskanalene?

Hva må du ha for å kunne kalle deg en ekte connaisseur. For vi sier som Thomas Aquinas: Sorg kan kureres med en god natts søvn, et bad og en flaske vin!

1. Reis på vinferie

Det første du tenker på er kanskje en reise for å gå blant vinranker så langt øye kan se. Enten det er Loiredalen eller Toscana, du velger selv, og toget går snart fra perrongen.

2. Innred en vinkjeller

Vil du kjenne litt ekstra på følelse av å foredle vin, bygg en vinkjeller. Innred med wine and barrels som du kan finne på nettsiden wineandbarrels.no.

Her har de alt du trenger for å komme i gang. Det er bare å trykke på lenken https://www.wineandbarrels.no/, så sender vi deg av gårde til denne flotte nettbutikken.

3. Les om vinens historie

Det fins masse god lektyre når det gjelder vin. Hva med å lese om vinene som Polet valgte ut til de beste vinene i år, eller boka På druen av Mats Skinner.

4. Spis på de aller beste restaurantene

Mat og vin hører sammen som hånd i hanske. Den aller beste inspirasjonen vil du få på en Michelin-restaurant nær deg. I Norge har vi 11 slike, for eksempel Statholdergaarden på Oslos beste vestkant.

5. Se Youtube videoer

Internett er din aller første formidler av alt som har med vin å gjøre. Se på Youtube-videoer om hvordan du kan lage vin, hvordan vin skal konserveres og hvilke vin som passer til matrettene du elsker.

Oppsummert

Ikke fortvil, du har mange måter å få inspirasjon til vin, som f.eks. wine and barrels som du kan sette opp i kjelleren for å nyte synet av de verdifulle dråpene dine.

Derfor kan navnesmokker være bra for både miljøet og lommeboken

Previous article

Er det på tide å investere i utedusj i hagen eller på hytta?

Next article

You may also like

More in Gode råd