Gode råd

Velg riktige merkelapper og navnemerker

0

Det sies at det enkle ofte er det beste, og det gjelder uten tvil for merking og gjenfinning av både klær og duppeditter. Det finnes selvfølgelig et antall høyteknologiske metoder for merking og sporing av ting, men det er få løsninger som man matche en enkel merkelapp. Selskaper som Ikast etikett leverer et bredt utvalg navnemerker og merkelapper – for alle behov.

Mye mer enn strykemerker

Det er mange som tenker på strykemerker når det gjelder merkelapper og navnemerker, men i dag finnes det så mange andre alternativer å velge mellom. Ta en titt på ikastetikett.no, og velg mellom klistremerker, vevde merker, forskjellige trykk – og selvfølgelig de klassiske strykemerkene for deg som foretrekker dem.

Det er særlig de selvklebende navnemerkene som er svært populære i dag, ikke minst fordi det bare tar et par sekunder å feste dem til en rekke forskjellige materialer. Det betyr at det faktisk er mulig å benytte de samme merkene til for eksempel både plast og tøy, selv om levetiden til merkene kanskje ikke helt kan matche strykemerker på stoff.

Merkelapper som designelement

Navnemerker og merkelapper trenger ikke å plasseres på innsiden av et plagg, eller på bunnen av en flaske eller boks, men heller være et designelement i seg selv.

Når det gjelder navnemerker til plagg, finnes det for eksempel vevde merker i svært høy kvalitet. Disse kan sys fast til plagget, og vil da selvfølgelig ha like lang levetid som selve klesplagget. Et slikt merke kan også designes med noe helt annet enn navn og telefonnummer. Slike merker kan for eksempel benyttes til merking av hjemmestrikkede klær, eller kanskje et ekstra merke på klær som du har sydd om selv?

Det er bare fantasien som setter grenser for hva du kan bruke navnemerker og merkelapper til – bare pass på å velge riktig type merke fra det store utvalget som er tilgjengelig.

Nettsted lar deg rangere advokater

Previous article

Nå har du muligheten til å kjøpe leilighet i et attraktivt område i hovedstaden!

Next article

You may also like

More in Gode råd