økonomi

Nå har du muligheten til å kjøpe leilighet i et attraktivt område i hovedstaden!

0

Det er ikke ofte man har sjansen til å kjøpe en helt ny leilighet i en sentral del av Oslo! Men det har du akkurat nå, om du tar en titt på det Bonova har å tilby deg. Nå holder de på å utvikle og bygge en haug med leiligheter i en fin bydel i Oslo, ganske sentralt, i Ensjø. Mer spesifikt på Kongsløkken kan du i dag få en fantastisk ny leilighet, og Ensjø leiligheter er noe som er veldig populære, så du bør ikke nøle altfor lenge, om det er noe som frister for deg.

Det holder jo egentlig bare å ta en titt på lenken vi har lagt til for at du skal få en god forståelse på hva det egentlig innebærer for noe. Da vil du blant annet se at de har 25 leiligheter til salgs på et av deres prosjekt på Ensjø, og at det varierer fra 62 kvadratmeter til 111 kvadrat. Da sier det seg selv at du også må betale en god pris for leiligheten du eventuelt vil ha, med tanke på størrelse og at det er relativt sentralt. Men med tanke på alt du får med, så vil man kanskje si det er verdt det?

Bonova er jo et selskap som har drevet med eiendomsutvikling i flere år, og den gode kombinasjonen av beliggenheten og høy kvalitet på leilighetene vil friste mange til å ta en titt. Dette er jo trygge nabolag med nærhet til bortimot alt som finnes i hovedstaden, det er på mange måter den perfekte kombinasjonen av byliv samt at man har mange parker og grøntområder å komme seg unna i. Bonova er en eiendomsutvikler med godt rykte, og om du er ute etter leilighet i hovedstaden, så anbefaler vi virkelig at du tar en titt!

Velg riktige merkelapper og navnemerker

Previous article

Ute etter en fantastisk tørketrommel?

Next article

You may also like