økonomi

Lev livet til det fulle

0

Livet er kort, det får vi dessverre daglige påminnelser om, spesielt i disse virusdager. Da er det viktigere enn noensinne å ta vare på tiden vi faktisk har og bruke den med de vi er glade i, og gjøre det som gjør oss lykkelige. Uansett hva det skulle være, uavhengig om det er å sitte på sofaen og se på film, eller å ta en tur ut i verden for å se hvordan andre lever. Pengene tar man tross alt ikke med seg i graven, så da er det vel greit å utnytte det så lenge man har muligheten? Det er ikke vår oppgave å fortelle noen om hvordan de skal leve livet sitt, men det er kort, og har du lyst på noe, men har akkurat ikke råd finnes det løsninger også for det. Prime banks er et slikt alternativ, som gir deg lån til hva du enn vil ha det for. Fordi de spør ikke, de tar bare en rask sjekk, før du får tilbud om lån.

Du forplikter deg ikke til noe

Du får bare et tilbud, og om du ikke føler det er akseptabelt så kan du bare avslå og fortsette. Et tilbud kan se slik ut: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr. Alle disse tallene er naturligvis hypotetiske, og de forandres avhengig på hva du er ute etter. Vil du renovere kjøkkenet eller bygge et svømmebasseng? Det er ulike priser for det, og du kan søke akkurat den summen du trenger.

Så lenge du har kapasiteten til å betale tilbake et slikt lån, innenfor de rammene du selv setter så kan du forandre litt på livet ditt, og passe på at du lever uten å angre på noe. Bekymringene kan man ta som de kommer.

5 tips for god bilpleie

Previous article

Miljøvennlige alternativ for sengen din

Next article

You may also like