annet

Har du vurdert å oppgradere speilet på badet?

0

Å fornye et helt bad kan koste mange hundre tusen kroner, og det er derfor ikke uvanlig å prøve å forlenge levetiden til det eksisterende badet med noen år. Så lenge membraner og røropplegg er i god stand, er det mulig å gjøre mye med ny innredning, speil med lys og andre små detaljer.

Det har skjedd mye på få år

Det er kanskje noen som vil hevde at et speil bare er et speil, men de har sannsynligvis ikke sett et Dansani-speil eller noen av de andre spennende alternativene på markedet. Det er særlig LED som har gjort det mulig å konstruere spennende speil med lys, som kan gi badet et helt nytt utrykk.

På mange norske bad er det standardleveransen fra byggeåret som er å finne på badet, og da ofte i form av en relativt kjedelig lysrørsarmatur over et standard speil. Samtidig er det ikke spesielt vanskelig å skifte ut denne standardløsningen.

Ingen nye hull i veggen, men husk på hjelp med det elektriske

Det finnes selvfølgelig en rekke forskjellige løsninger når det gjelder baderomspeil, og det betyr også at alle speil ikke vil være kompatible med festeløsningen som allerede er på veggen. I mange tilfeller vil det sannsynligvis likevel være mulig å montere et nytt speil helt uten inngrep eller nye hull i veggen.

Strøm finnes nesten alltid lett tilgjengelig i form av et elektrisk punkt som den eksisterende lampen over vasken er koblet til. Husk på at installasjon av faste armaturer, som et speil med lys, må utføres av elektriker. Du kan kanskje kombinere det med noe annet elektrisk arbeid i boligen, installasjonen skal ikke ta lang tid med tanke på at alle ledninger allerede er trukket fram.

Ta en tipp på selve speilet, og ikke bare speilbildet, neste gang du er på badet – kanskje det er på tide med en oppgradering.

Derfor kan det lønne seg å investere i en tørketrommel

Previous article

Ute etter en god handel og et godt tilbud?

Next article

You may also like

More in annet