Gode råd

Gjør safarien til et sparemål – det er enklere enn du tror

0

Det er mange som ser litt på å reise på safari, for så å legge vekk tanken igjen fordi man tror at det er økonomisk helt umulig. Samtidig er det vanlig å bruke store summer på de tradisjonelle sydenturene og helgeturene, og det er ikke nødvendig å spare så mye mer for å komme seg av gårde på safari. På safaritours.no finnes det en god del inspirasjon til safarier i mange prisklasser.

Sett realistiske mål

Det er viktig å sette seg realistiske mål, og det gjelder også når man planlegger en safarireise. Hvis man bare ser på luksussafarier som koster mange hundre tusen, så vil det være lite motiverende å begynne å spare. Det er mye hyggeligere å spare til safarien hvis man ser for seg at reisen kan gjennomføres innen et år eller to.

En safari er selvfølgelig uansett ikke rimelig, og selv om man velger et av de mindre kostbare alternativene så er det viktig å begynne med en realistisk sum. Etter det så kan man dele opp denne totalen i flere håndterbare deler og hvis man dessuten nedprioriterer en eller par andre feriereiser så kan man få en flyvende start.

Hvis man regner med at safarien vil koste 100 000 til sammen, kan det for eksempel være mulig å stå over en sydentur som ville ha kostet 50 000, og da være halvveis til målet med en gang. Denne summen kan man spre ut over et år, og da er det snakk om noen tusenlapper hver måned. Det er selvfølgelig også mulig å finansiere noe av reisen med et lite lån, men i så tilfelle må man virkelig ha en beinhard plan om nedbetaling av lånet i løpet av noen måneder. Husk at safarien skal handle om spennende opplevelser og minner for livet, så pass på at økonomien i reisen er sunn.

Miljøvennlige alternativ for sengen din

Previous article

Mye å tenke på under renoveringen

Next article

You may also like

More in Gode råd