annet

Gjør 17. mai feiringen ekstra fin

0

Nordmenn er ikke akkurat kjente for å være veldig utagerende, eller for å gjøre veldig mye ut av seg. Vi liker å holde oss ganske stille og rolige, men vi har visse anledninger hvor vi liker å ta den litt ut. Som for eksempel når det er 17. mai. Det er stort sett den eneste gangen gjennom et helt år at du kan se nordmenn samles for å feire noe, sammen med mennesker de ikke kjenner. Vi går tog, møtes på barneskoler og har det rett og slett veldig gøy. Det har blitt noe av tradisjon, som går hånd i hånd med feiringen av 17. mai.

Og da sier det seg selv at mange liker å gjøre det litt ekstra fint hjemme, for å markere denne dagen. Det er mange norske flagg å se på 17. mai, og dagene rundt, men har du alt du behøver? Har du små flagg du kan gi til dine barn for å feire med? Kanskje du også har lyst på en helt ny flaggstang? Det er lett å finne, men kvaliteten som du får ved å kjøpe hos Langkilde & Søn kan muligens ikke matches noe annet sted.

Trenger du norske flagg, eller kanskje norsk vimpel, så bør du virkelig følge lenken. Det er mye veldig fint der, og de selger for øvrig veldig mange andre typer av produkter også. Trenger du for eksempel en fin, ny bordduk for hjemmet har de det, men det ville egentlig tatt oss for lang tid å gå igjennom alt som finnes på siden deres. Derfor, om det er sånn at du kanskje er ute etter litt inspirasjon for neste 17. mai feiring så er dette siden for deg.

Eller om det er sånn at du bare føler deg litt ekstra patriotisk, så kan et fint flagg å henge på veggen være en god løsning det også!

Kjøp møbler på nett – enkelt, raskt og rimelig

Previous article

Snart er sommeren her!

Next article

You may also like

More in annet