Gode råd

Fantastisk robotstøvsuger med vask

0

Det er noen husarbeid vi prøver å gjøre så sjelden som mulig, og andre har vi ikke annet valg enn å gjøre med jevne mellomrom, som å støvsuge og vaske toalettet. Mopping har imidlertid en tendens til å falle i veikanten med mindre det er et stort rot eller søl for å rydde opp. Så nå som flere og flere robotstøvsugere også tilbyr moppefunksjonalitet, står spørsmålet: gjør de faktisk en god jobb? Se for eksempel på Neatsvor robotstøvsuger med vask, så vil du se en høy kvalitet på det som finnes!

Hva er en robotmopp?

For formålene med denne veiledningen, når vi snakker om robotmopper, refererer vi generelt til robotstøvsugere som fungerer som mopper. Selv om det finnes noen frittstående robotmopper, er de mye mer vanlige som tilbehør for robotstøvsugere, og representerer vanligvis bedre verdi og mer bekvemmelighet.

Hvordan fungerer robotmopper?

Robotmopper fungerer omtrent på samme måte som robotstøvsugere, og rengjør i et forhåndsprogrammert mønster. Siden de bruker de samme sensorene som deres robovac-halvdel, avhenger deres navigasjonsevner av om de har muligheten til å kartlegge utformingen av hjemmet ditt, eller bare løpe til de treffer en vegg eller en hindring.

Hybrid robotstøvsuger/mopper har vanligvis et separat tørkeutstyr og en vannbeholder som må fylles til et visst nivå før det begynner å rengjøre. Dessverre, gitt plass er trangt, å ha en moppfunksjon (og dermed et vannreservoar) vil ta dyrebart rom bort fra støvsugeren, noe som betyr at du må tømme den oftere enn du ville gjort med en frittstående robotstøvsuger.

Kan robotmopper se forskjell på harde gulv og tepper?

Det avhenger av merke og modell av robotstøvsugeren din, men generelt sett vil mer penger gi deg en enhet som vet å unngå mopping på tepper og tepper. Billigere modeller vil trenge litt mer barnevakt (eller være helt innestengt i et rom) for å unngå å sprøyte vann over hele teppet ditt.

Gi bilen det lille ekstra med unike deler og tilbehør

Previous article

Få et bedre resultat med riktige plater

Next article

You may also like

More in Gode råd