Gode råd

Er det på tide å investere i utedusj i hagen eller på hytta?

0

Å dusje utendørs er kanskje noe du forbinder med sydenturer, eksotiske destinasjoner eller til og med en kattevask ved siden av en fjellbekk på telttur. I 2022 finnes det mange muligheter når det gjelder å faktisk legge til rette til dusjing utendørs både hjemme og på hytta, noe som kan gi helt nye opplevelser.

Full dusjkomfort i et annet miljø

Moderne utedusjer gir i stort den samme opplevelsen og komforten som en hvilken som helst «vanlig» dusj innendørs. Det finnes både frittstående utedusjer og dusjer som er tiltenkt veggmontering, i begge tilfellene er det enkelt å koble til varmtvann. Akkurat tilgang til temperert vann er egentlig helt avgjørende – i og med at det ikke er veldig varmt ute i Norge. På sydentur er kanskje kaldt vann greit for å skylle seg av etter et bad, men i hagen vil du garantert sette pris på å kunne velge litt høyere temperaturer.

Dessuten er det greit å ha i bakhodet at en utedusj selvfølgelig ikke trenger å plasseres midt på plenen eller ved siden av et eksisterende basseng, valg som begrenser bruken til å ta en dusj med badeklær på.

En smart løsning for den enkle hytten

Å installere utedusj på hytta høres kanskje ekstravagant ut, men husk på at det finnes kompakte utedusjer som er drevet med gass. En slik løsning er naturlig nok ikke avhengig av strøm, noe som kan være gull verdt på en enkel hytte uten tilknytning til strømnettet.

På denne måten kan faktisk utedusjen gi hyttekomforten et skikkelig løft, på en mye enklere måte enn kompliserte innendørssystemer med pumper, beholdere og oppvarming av vann på komfyr eller peis. En slik utedusj med gass er dessuten relativt rimelig, og det kompakte formatet gjør det svært enkelt å flytte og ta med seg en slik dusj. Derfor er det kanskje på tide å investere i utedusj?

Vend det andre kinnet til med litt vin – 5 tips til å få mer tid til vin

Previous article

Hvor du kan kjøpe dine BMW reservedeler

Next article

You may also like

More in Gode råd