annet

Derfor kan navnesmokker være bra for både miljøet og lommeboken

0

Småbarnsforeldre har utrolig mye å holde orden på i hverdagen, smokker er selvfølgelig bare en liten detalj. Samtidig er det likevel greit med alt som er satt i system, og det er mange som har fått opp øynene for smarte MAM smokker med navn. Det finnes også NUK smokker med navn, i tillegg til flere andre merkevarer. Hvorfor er da navnesmokker så lurt?

Enklere å holde orden – færre smokker mistet

En navnesmokk, for eksempel med utgangspunkt i merkevarer som MAM Original og Perfect, er helt enkelt en smokk med ferdig inngravert navn eller annen tekst. Det betyr at smokken er svært tydelig merket. Det er mulig å kjøpe navnesmokker også fra for eksempel NUK, det er høy sannsynlighet for at du kan finne en smokk som passer til barnet ditt.

Med navn på smokken er det selvfølgelig utrolig mye enklere å avgjøre hvem smokken egentlig tilhører. Det gjelder ikke minst i barnehagen, på kafe og lignende. Det betyr igjen at smokkene ikke blir borte, noe som er bra for både miljøet og lommeboken.

En trygg og robust løsning

Smokker må selvfølgelig skiftes ut med jevne mellomrom, men med en navnesmokk får du en merking som varer hele smokkens levetid. Dessuten er denne løsningen helt uten kjemikalier eller andre potensielt farlige stoffer.

Navnet graveres inn i selve smokken, en tryggere og sikrere løsning enn for eksempel tusj eller løse klistrelapper. Det betyr at navnet ikke slites bort over tid, noe som igjen også bidrar til at smokken varer lenge.

I tillegg kan navnesmokker kokes helt uten problem. I og med at teksten er gravert direkte i materialet til smokken, tåler graveringen akkurat den samme behandlingen som smokken. Det betyr at du kan koke smokken uten å være urolig for at noe av navnet skal bli borte. Det er enda en faktor som bidrar til at navnesmokker er et skikkelig smart valg.

Gode sko er viktige for både store og små

Previous article

Vend det andre kinnet til med litt vin – 5 tips til å få mer tid til vin

Next article

You may also like

More in annet