annet

Derfor har smarte løsninger for mat og drikke så mye å si på arbeidsplassen

0

Denne artikkelen inneholder annonsert innhold.

God mat og drikke er en stor del av livet for mange mennesker, selv om det det selvfølgelig er store individuelle forskjeller når det gjelder akkurat hvor stor rolle kulinariske opplever spiller i hverdagen. For små og store bedrifter handler mat og drikke for de ansatte om mye mer enn bare praktiske hensyn, gode kantineordninger og kaffefasiliteter kan ha mye å si for motivasjon og tilfredshet.

Det helt grunnleggende – kaffe og et rent pauseområde

Kaffe er en nødvendighet for mange nordmenn, praktisk talt alle arbeidsplasser vil ha noen form for kaffefasiliteter tilgjengelig for de ansatte. På et lite kontor kan det være nok med en enkel kaffetrakter eller kapselmaskin, for større virksomheter er en skikkelig kaffeautomat et bedre alternativ. Mange bedrifter velger å bruke miljøvennlige engangskopper i papp til kaffe, i produktkategorien emballasje mat er det en av storselgerne.

I tillegg til kaffe er det viktig med et innbydende og hyggelig område for spisepauser. Type bedrift og bransje har åpenbart mye å si for akkurat hva som må til, men pauseområdet eller spiserommet må legge til rette for at de ansatte får en god opplevelse.

Kantineløsninger tilpasset ulike behov

Mange bedrifter tilbyr sine ansatte noen form for kantineordning, ofte med et system der arbeidsgiver sponser deler av kostnaden. Å dekke et godt måltid for ansatte kan være en rimelig investering i produktivitet og generell tilfredshet. En god kantineordning kan også være et konkurransefortrinn i forbindelse med rekruttering.

I dag påvirkes de tradisjonelle kantinene av en ny digital arbeidshverdag, med hybride arbeidsplasser og utstrakt bruk av hjemmekontor. For noen bedrifter kan det være utfordrende å opprettholde et tradisjonelt kantinetilbud når mange ansatte jobber fra andre steder enn kontoret, noe som også stiller krav til mer fleksible kantineløsninger. Automater og ferdigmat er bare noen eksempler på nye smarte løsninger som dekker behovet for mat og drikke til ansatte.

Hanix-reservedeler: Sikrer optimal ytelse for utstyret ditt

Previous article

Derfor er gode vekter og måleinstrumenter avgjørende for virksomheter innenfor pleie og rehabilitering

Next article

You may also like

More in annet