Uncategorized

5 tips til å få bedre form og fasong

0

Reklam

Mange tror at trening er sunt, men først og fremst handler det om å få bedre form og fasong. Når man trener mye over lang tid, vil man kunne få en kropp man er fornøyd med. Men det er vanskelig å si når man helst vil slappe av med venner på fritiden og game. Etter en stund vil kroppen forfalle, og det er problemene som du ikke ser som blir den største utfordringen.

For når du har sittet i ro hver dag etter skolen i over 20 år, så blir kroppen svak og utrent. Du må trene hardt for å få fine former og fasong, men hvem som helst kan få det til. Så dersom du blar i et magasin og synes alle er så flotte, så vit at de har lagt mye trening til grunn. Her skal vi se på fem tips som blant annet trener magen.

1.HIIT trening

HIIT trening eller hard intensitets intervalltrening er effektivt, steinhardt og undervurdert. Du kan trene magen på under en måned og få markerte muskler til å vises. Men det er mye mer enn HIIT som skal til for å bli sterk.

2.Løping en helhetlig treningsform

Vil du få finere mage, trene magemuskler og bli slankere, så må du løpe mye. Det kan hende det bare er vondt, men etter flere år med trening, så viser resultatene seg. Dette er den aller beste treningen, da du styrker hele kroppen. La oss se på intensiv mage trening.

3.Calisthenics

Dette er en treningsform som gjør deg skikkelig sterk. Da mener vi så sterk at du nesten kan fly. Du får noen så sterke magemuskler av slik trening at du kan hive deg rundt i løse luften og lande på en hånd.

4.Hør på dem som sier holdningen din er feil

Det kan hende du bare er små steg fra å få magemuskler, det handler like mye om holdning. Det kan hende du har gamet så mye at kroppen din har sunket sammen. I stedet må du fokusere på å rette opp ryggen, løfte blikket og fokusere på magen. Knip, hold den inne, gjør alt for å trene magen din.

5.Få deg en PT (personlig trener)

Kommer du ingen vei med å trene magen din, så må du kanskje få deg en PT. Han/hun/hen vet alt om trening og kropp, og kanskje har du en skjult sykdom du ikke visste om. Har du for eksempel dårlig søvnkvalitet, så kan du trene så mye du vil, uten at det har effekt.

Slik finner du det beste billånet

Previous article

3 grunner til at du bør kunne støpe stolpesko

Next article

You may also like